Om os

Hvem er vi?

Om Dalen Sportsbehandling

Har du problemer med ryg, bækken, nakke, skulder knæ eller fødder? Hos Dalen Sportsbehandling arbejder vi ud fra et osteopatisk princip om at hele kroppen hænger sammen som en helhed.

Det betyder at dine symptomer ikke nødvendigvis giver et klart billede af hvad årsagen til dit problem er. Kroppen er en fantastisk kompensator og vil prøve at kompensere med alle midler den har for at gøre dig smertefri, derfor føler man nogle gange at smerterne ikke kommer fra et specifikt uheld, men er kommet snigende over tid. Det kan ofte føre til at tideliger behandlinger ikke har givet de ønskede resultater, da årsagen til problemet ikke er fundet.

Hos Dalen Sportsbehandling tager vi os god tid til at undersøge hele kroppen for at finde årsagen til dine symptomer og behandle dem, fremfor at symptombehandle, hvilket giver et varigt smertefrit resultat. Er du en af dem der har prøvet mange former for behandling over længere tid, men ikke opnået de ønskelige resultater, kan du kontakte os via mail, tlf eller kontaktformularet her hjemmesiden